Diskriminering, Folkdräkten och lite till

 


På nån anledning så har jag hamnat på http://politisktinkorrekt.wordpress.com och sett bilden ovan. Besök gärna länken om ni är nyfikna! Har läst många upprörda kommentarer och det var för mig mycket intressanta. Dräkten visades på en designutställning i Stockholm och designad av "Designgrupp Fuldesign" (herrejössös, vilket namn!).
Enligt Sara på Designgalleriet är slöjan ett tillskott till dräkten så att även muslimska kvinnor ska kunna använda den. Hon tilläger att den är inte relgiös utan kulturell. Personligen är skapelsen en bevis på det accepterande svenska samhället.

Hursomhelst, har läst ett insändarinlägg på den lokala tidninng VLT om att männen får gå in genom moskéns stora entrén medan kvinnorna förvisades till en sidoingång. Oftast klagar många muslimer om diskriminering men ironiskt nog så diskriminerar de själva medlemmarna! "Hur skulle folk reagera om kvinnorna skulle hänvisas till sidoingång vid domkyrkan?", frågar Wolfgang Reinisch


Åsikter
Postat av: ♥ Sandra ♥

Det är på söndag, råkade skriva imorgon, hihi! Hoppas du får en bra dag :)

2009-05-29 @ 11:59:49
URL: http://lovebysandra.blogg.se/
Postat av: Anja

Svar:

Har jag? :) Gud vad kul att höra! Haha jo, jag med. Man behöver lite klack för att få en snyggare gång ju!

2009-05-30 @ 09:45:04
URL: http://originalet.blogg.se/
Postat av: Jessie - 21 år & mamma till Jacob

TACK SÖTA DU!!=)

Du gör en verkligen glad=)

Usch jaaa de har inte så mycket i huvudet muslimska män(inte alla dock) konstig religion med konstiga regler..(som de oftast går emot själva) haha. Vad ska man säga? Finns de som är verkligen bra muslimer & sen de som är mindre så egentligen ska man inte döma alla förhand men det är svårt..

2009-06-05 @ 21:54:30
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/

Skriv det du tycker:

Och du heter...
Kom ihåg mig?

E@post.adress: (publiceras ej)

Och din blogg finns på...

Comments over here:

Trackback
RSS 2.0