Att slå en drill......Vad gör man när det trycker på och ingen toalett finns inom synhåll?

Män har det ju lättare att stå vid det närmaste husvägg och "fånga ormen" men vi kvinnor måste leka kurragömma för den saken. Det är mycket sällan att vi tjejer/kvinnor/ kissar offentlig pga anatomiska skäl. Gud måste vara pissförbannad på Eva när han skapade henne i Eden!

Hursomhelst, tack vare regelverket och lagstiftningsmyndighet,  har offentlig kisseriet blivit dyrt för de som inte kan hålla i sig. För mig var det en jämställdhetsgrej att även män får gömma sig när de lättar på blåsan.

"Nöden har ingen lag" sägs det men att slå en drill på fel ställe gör att man är skyldig till "Förargelseväckande beteende genom offentlig urinering". Så heter kisseribrottet som kostar 800 sek i böter! Hurrraa!

Men vad gör man när blåsan har nått sin kapacitet och WCn lyser i sin frånvaro? Jo, man har två alternativ: 1. Kissa på sig, 2. Om du har 800 sek i fickan så är det bara att vattna närmaste busken.

Åsikter
Postat av: sandi

va rädd om dig med!SV: ja stackars lilla..

2009-05-19 @ 10:47:00
URL: http://andyri.blogg.se/
Postat av: Jessie - 21 år & mamma till Jacob

hahah den va bra, tycker inte heller att killar ska kunna få kissa var dom vill! Har faktiskt haft ett argt samtal med min man om detta.Va fan vi tjejer kan inte göra så, & om man förmodan skulle göra det så skulle alla snacka skit " åh, herre gud hur kan hon göra det!".Tack va snäll du är=D det värmer=)

Jaha okey på det viset, men jag tycker att du är stark som kan låta din man kolla på kvinnor när dom visar sina delar i ansiktet på en haha. Hade min man oxå markerat mig så hade det inte hjälp för mig, tror jag. Jag är fööör svartsjuk för sånt, kan inte hantera sånt. Man måste ha ett bra självförtroende som du för att klara av det=). Jag har definitivt inget bra självförtroende efter gravidteten=( Kroppen har fått ta mycket stryk. Så det är nog därför. Ha en riktig nice dag=) kram

2009-05-19 @ 10:54:38
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: sandi

det finns så jävla många lagar här i världen..hur man ska vara och ur man inte ska vara..:/

2009-05-20 @ 11:48:15
URL: http://andyri.blogg.se/
Postat av: korven

hahahaha, gud var nog rätt så förbannad på eva när det gäller mååånga punkter..tack för jämförelsen med Zsa Zsa G. Det är tamifanimej en superbra komplimang :D TACK!

2009-05-21 @ 00:26:57
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Skriv det du tycker:

Och du heter...
Kom ihåg mig?

E@post.adress: (publiceras ej)

Och din blogg finns på...

Comments over here:

Trackback
RSS 2.0