Diskriminering, Folkdräkten och lite till

 


På nån anledning så har jag hamnat på http://politisktinkorrekt.wordpress.com och sett bilden ovan. Besök gärna länken om ni är nyfikna! Har läst många upprörda kommentarer och det var för mig mycket intressanta. Dräkten visades på en designutställning i Stockholm och designad av "Designgrupp Fuldesign" (herrejössös, vilket namn!).
Enligt Sara på Designgalleriet är slöjan ett tillskott till dräkten så att även muslimska kvinnor ska kunna använda den. Hon tilläger att den är inte relgiös utan kulturell. Personligen är skapelsen en bevis på det accepterande svenska samhället.

Hursomhelst, har läst ett insändarinlägg på den lokala tidninng VLT om att männen får gå in genom moskéns stora entrén medan kvinnorna förvisades till en sidoingång. Oftast klagar många muslimer om diskriminering men ironiskt nog så diskriminerar de själva medlemmarna! "Hur skulle folk reagera om kvinnorna skulle hänvisas till sidoingång vid domkyrkan?", frågar Wolfgang Reinisch


Mash the melons"Life begins at 40" försöker jag uppmuntra mig själv men det blir ändå inte så att jag jublar i stor förtjustning med att säga "YES, 40 finally!". När man nått den åldern så ska man till massa olika undersökningar för man har ju kommit till riskzonen.  "#£¤$%&! Tackar för det!

I morse så var min första mamografi undersökning och det kändes som när jag förlorade min oskuldhet. Man kände sig osäker om hur det ska gå, sedan obehag och slutligen befriad. Yeah, i did it!

När man står framför mamo apparaten kände jag tveksam. Är det här verkligen nödvändigt???? Äääääh, c'mon, get it over with. Smash that melons! Men mogna meloner har jag inte snarare cocktail tomater så mamosköterskan hade lite svårt att placera mina små tuttsingar på plattan!

Efter alla tryckandet och mosandet så var mamo-oskuldheten förlorad. En cigg på det så blir det nog mindre obehagligt nästa gång, asso efter 2 år!

Att slå en drill......Vad gör man när det trycker på och ingen toalett finns inom synhåll?

Män har det ju lättare att stå vid det närmaste husvägg och "fånga ormen" men vi kvinnor måste leka kurragömma för den saken. Det är mycket sällan att vi tjejer/kvinnor/ kissar offentlig pga anatomiska skäl. Gud måste vara pissförbannad på Eva när han skapade henne i Eden!

Hursomhelst, tack vare regelverket och lagstiftningsmyndighet,  har offentlig kisseriet blivit dyrt för de som inte kan hålla i sig. För mig var det en jämställdhetsgrej att även män får gömma sig när de lättar på blåsan.

"Nöden har ingen lag" sägs det men att slå en drill på fel ställe gör att man är skyldig till "Förargelseväckande beteende genom offentlig urinering". Så heter kisseribrottet som kostar 800 sek i böter! Hurrraa!

Men vad gör man när blåsan har nått sin kapacitet och WCn lyser i sin frånvaro? Jo, man har två alternativ: 1. Kissa på sig, 2. Om du har 800 sek i fickan så är det bara att vattna närmaste busken.

RSS 2.0