Front side back

Har Angelina Jolie medvetet satt på sig klänningen back o fram?

Angie                                                              Catwalk modellen; Max Azria gown

Pretty Women

What the fuck! Det var min reaktion när jag läste en artikel på Västmanlands Länstidning (VLT) om 2 prostituerade kvinnor som lagt ut sina tjänster på internet. Dessa 2 västeråsare påstått att prostitution är ett yrke och att de agerar som familjeterapeut till de männen som köper tjänsten.
What the fuck!!  De 2 hororna har påpekat tydligt att prostituion är deras yrkesval och att de tjänar mycket på det samt njuter av sexet på köpet. WOW, 2 flugor på en smäll! Det var typ ett perfekt yrke! Kvinnorna var mycket stolta att vara prostituerade men är de verkligen stolta??? Varför har de inte visat fejset på tidningsbilden? Hmmmmmm.........
Vad har denna artikel för budskap till unga tjejer som ska välja yrke i framtiden???
Tjej 1: "Äh...vilken program ska du välja?#
Tjej 2: " Hmmm...jag har naturvetenskap som andra val och prostitution 101 som mitt första."
Tjej 1: "Jag med, men prostitution kräver 200 poäng och jag har bara 180."
 
Välkommen till Horgymnasiet!

                                                                      

Julia and Richard

Asiatisk är inte bara från Thailand

Jag var och irrar omkring på krogen häromhelgen och som förväntat är det alltid någon som kommenterar om mitt utseende (good and bad). Well, well, jag har bott i Sverige i 10 år och det har inte förändrats sedan den första gången min höger fot hamnade på svenska marken.
Anyways, tillbaks till Krogens toalett i Västerås! Jag och min kompis var tvungen att gå direkt till WC för att förbereda blåsan inför den stora och starka. Där hamnade vi i ett hav av blonda och brunetter som trängdes framför spegeln i försök att retuschera imagen.
Efter den sista droppe var det vår tur att trängas för "retouch" som jag till slut gav upp  efter några försök för jag såg ingen skillnad alls vad jag ens gjorde!
"Mäh gud vilket fint hår!" jag vände mig och sökte ögonkontakt och där stod hon vid tvättfattet. Mitt långt  hår(det når ner till den 5:e lumbar vertebrae = typ ryggkotan som är i höjd med höften) har nappat en kommentar. " Typiskt thailändskor!"
"Jag kommer faktiskt från Filippinerna."  sa jag och glömde totalt att tacka för komplimagen om mitt hår. "Ja, whatever det är same same." sa hon och försvann bakom toadörren på väg nog till Cosmopolitan eller Mariestad i kommunen Baren.
"Thaiare är buddhister och filippinare är kristna!" sa jag högt så att de andra jungfruarna som var kvar i havet kunde höra. Det var det enda diplomatisk statement jag kunde komma på för jag har ju inget ont mot thailändskor.
My point is, vi asiatiskor kommer inte bara från Thailand och vi är inte alls same same. It's as simple as that!
Men som sagt var, tjejens kommentar grundar sig bara på utseende och det kan jag förstå men mitt patriotiska ego var lite retad på hennes kommentar . När allt kommer omkring, så vill inte svenskor bli kallad norskor eller danskor.....eller???

Välkommen till min nya blogg!

Welcome everyone!!

RSS 2.0