Mitt livs största äventyr


Krisen om att närma 40 har gnagat inom mig som ett kliande eksem, det klådar som sjutton fast det svider när man kliar på det. Man  på nåt konstigt sätt börja fundera på vad man har gjort i de senaste åren. Livet från FF åren (före föräldraskapet) börjar gå som en urgammal repris i svart och vit på den analoga TVn i hjärnan. 

Vad har jag egentligen åstadkommit? Vad är det verkligen som var mitt livs största äventyr?
Är det det fallskärmshoppet som jag och mina tjejkompisar gjorde "just to make a statement"  under mitt bekymmerlösa unga universitetsliv? Eller är det den dykningen i 62 meter havsdjup som gav mig kvävenarkos bara för att leta efter de skygga hammarhajarna i den filippinska undervattenvälden?

Ungen 1: Mommy vad ska vi äta?
Ungen 2: Jag ska käka på McDonalds med mina kompisar, kan jag få en slant?

Reprisen blev avbruten! Wake up....plötsligt slog det mig, där stod 2 tonåringar som påminner mig om det största äventyret jag någonsin haft; being a mother!

    
 


Åsikter
Postat av: Camilla

Tack för ditt fina inlägg, och avd roligt att du tittade in hos mig! Hoppas du tittar in fler gånger, och kom gärna med tips och idéer! ha en fortsatt underbar dag!

Du är värdefull/ Camilla

2009-02-25 @ 14:05:50
URL: http://thinktwicec.blogg.se/
Postat av: Giulia

Sv: Ja det var verkligen rörande. Det finns så mycket som man tar förgivet i livet som är långt ifrån givet för många!! Man ska verkligen vara glas över att man har det bra :)Kram,

Giulia

2009-02-26 @ 18:03:14
URL: http://giuliaburman.blogg.se/
Postat av: Linda

S: HAHAHAHAHHA eller hur. Men en muskulös katt är staaark värre ;)Hihi, jag har redan åldersnojja. Jag kommer bli 1000 gånger värre än dig när det är dags för mig :S

2009-02-27 @ 19:43:42
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Skriv det du tycker:

Och du heter...
Kom ihåg mig?

E@post.adress: (publiceras ej)

Och din blogg finns på...

Comments over here:

Trackback
RSS 2.0