Att raka eller inte raka....that's the question!

                     

När jag har läst "Ung" s sida på Västerås länstidning, tappade jag hakan på golvet!
En tjej påstår att det är okvinnligt att inte raka sig mellan benen, killen tycker att det är ofräscht, och båda tycker att det är sexigare när det är len och kal som öken Sahara där nere.

Jag som är så buskig som amazon regnskogen på den nedre anatomiska delen av min homosapiens kropp, kände mig som offrivilligt uppsagd från "pussycatdolls" medlemskap.
Men excuse me! Jag plockade hakan från golvet och reparerade min sårade kvinnlig feelings.

Könshåret hamnar inte där bara för att göra människor mindre sexiga. Varenda delar av kroppen har faktiskt sin funktion! Könshåret finns för att skydda underlivet mot bakterier och infektioner. Det bevarar PH blansen och fuktigheten.

Det är klart att man rakar/ansar/vaxar bikinilinjen! Det ser ju inte så förtjusande ut när hårstrån befriar sig utanför bikinigränserna men att raka hela buskaget är för mig än en gång en smärtsam påminnelse om den nya skönhetsidealen. Tack o lov att min man älskar att göra upptäcksresa i amazon junglet!!!!!  

Personligen, behåller jag kvar buskaget och ansar dem då och då. Jag blev inte mindre kvinnlig och sexig för det.
Ofräschheten och Osexigheten handlar inte om Hårigheten. Det handlar om hur man sköter sin intima hygien.

LONG LIVE THE BUSHES!

Åsikter
Postat av: Jessie - 21 år & mamma till sötnosen Jacob

awee va gulligt, 13:åringen måste tycka att det är jobbigt=) Usch nää svett ska det inte lukta:p , baby doft äger=) Jag tycker att man får göra hur man vill raka, spara, ansa eller klippa, det är ens egen vilja man får bestämma sig, men visst det är bäst att spara då det skyddar underlivet, men tyvärr så tycker många att det är ofräcsht främst killar, så du ska vara glad att din man gillar att du har "buske" hehe

2009-02-17 @ 12:44:40
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: Bella

sv: men jag blir ju trött efter enstund igen :/ det är ju det som är så jobbigt. Jag blir jätte trött... men men :)

2009-02-17 @ 21:06:25
URL: http://isabellaelisabeth.blogg.se/
Postat av: Anonym

sant så sant ;)

2009-02-17 @ 21:08:02
Postat av: sandy

haha det där kan man diskutera!

Men det är jobbigt när folk skriver om sånt i tidningar för det kanske förstör folk självförtroende..ja inte vet jag kalla in!

2009-02-22 @ 16:42:57
URL: http://andyri.blogg.se/
Postat av: IronGirl

Hej! Tack för din kommentar om Lady Gaga. Jag håller fullständigt med dig om det här inlägget om just rakning.

2009-02-26 @ 00:56:21
URL: http://irongirl.blogg.se/
Postat av: AnonymJag blir så trött på att de alltid framställer könshår som nåt negativt - varför kan man inte ha en artikel om hur bra de små stråna är och vad de ger för funktion och säga hur fint det är?Som ung så var det ju jätteförvirrande med alla olika budskap - fjunet där nere var ett tecken på att man började bli stor, hårstråna växte fram och gjorde inte mycket väsen av sig... men så kom tidningarna där folk sa hur "äckligt" det var - ung och ny i könshårsbranchen så vill man ju göra som dom andra tuffa, de som är lite äldre "och vet" - vem vill bli betraktad som "äcklig?" - jag blir så trött på detta!Nä, länge leve fjunet :)

2009-03-17 @ 11:07:20
URL: http://inkolinko.blogg.se/
Postat av: korven

haha så underbart inlägg. Man ska göra det man trivs med, vad spelar det sen för roll vad andra tycker så länge man själv mår bra ?:D

2009-04-20 @ 12:55:59
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/

Skriv det du tycker:

Och du heter...
Kom ihåg mig?

E@post.adress: (publiceras ej)

Och din blogg finns på...

Comments over here:

Trackback
RSS 2.0