Go-go, ale, ale, ale!

 
Supermodel Bar Rafaeli

Jag kan inte låta bli o reagera om tjejerna på go-go barerna i Thailand. Det finns säkert liknande på Filippinerna med men eftersom jag inte har varit där så det får bli Thailand som få ta smällen!

Hursomhelst, min förtjustning i den forna filmen "Striptease" med Demi Moore i huvudrollen, har sabbat mina förväntningar när jag till slut fick se strippor i Thailand (Pattaya). Tjejerna står bara där som frysna laxbitar och fiskfiléer som man ser på ICA frysdisken! Vad besviken jag blev. Jag har förväntat mig en riktig stripshow med riktig koreograferad dans och akrobatiskt stångklättrande men det var det inte! Istället var det tjejer i stringbikini gungandes fram och tillbaka och kanske med tanken på om det bli "tomyum kung" eller "papaya tongtong" för mellanmål ikväll. Några av de såg ut som en gammal pendylklocka som tickar och tockar i väntan på kvällens slut. 

Well, well , barerna har ju iallafall gratis inträde så jag kan väl inte begära mer än en gunga. För min del så hade jag ändå så kul och min man har skött sig bra tack vare tråkiga strippor...hahahaha!.... annars få han en riktig krafs på nyllet med mina manikyrade spetsiga naglar!

Åsikter
Postat av: korven

Nämen vad säger du, strippor ska ju göra saker med stången som får en att gapa ! :Phaha yep, busy schema.. Fast jag e ju liten smådepp pga sexet, för nu har jag åkt hem och då blir det inte mer hard core på ett bra tag. :(

Men man kommer iallafall i form :D

2009-05-06 @ 11:25:08
URL: http://enlitenkorv.blogg.se/
Postat av: Dilan Amin

HEJ! :)

Fin blogg./ www.mramin.blogg.se2009-05-07 @ 20:51:17
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: Dilan Amin

Svar: Det gick superbra :) Hihi vad gör du då ?

2009-05-10 @ 22:11:31
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: Jessie - 21 år & mamma till Jacob

haha tack=) ja visst är det skönt att koppla av =)

Men gud har du varit på en striptease med din man?? Gooosh det skulle jag aldrig kunna göra, jag skulle vara ALLDELES för svartsjuk!

Jag skulle vilja känna så här som du.

2009-05-11 @ 10:28:13
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: sandi

undrar varför man har sådanna strippor eller horor, varför de ens finns?:O:O

2009-05-19 @ 08:38:30
URL: http://andyri.blogg.se/

Skriv det du tycker:

Och du heter...
Kom ihåg mig?

E@post.adress: (publiceras ej)

Och din blogg finns på...

Comments over here:

Trackback
RSS 2.0